...

Ползи

Acqualy е по-доброто решение - спестява време, пространство и пари!

 

В сравнение с употребата на бутилирана вода в еднократна опаковка, Acqualy предлага редица предимства като:

 
 • Без бутилки за еднократна употреба;
 • Без нужда от логистика;
 • Без отпадък - стъклената бутилка ще се ползва отново след като я измиете в миялната;
 • Без нужда от заявки;
 • Без нужда от следене на наличности и заявки защото източникът е безкраен;
 • Без нужда да отнемате ценно пространство, за да съхранявате стекове с вода;
 • Няма нужда да имате хладилни витрини и да ги ползвате за охлаждане на вода, използвайте ги за нещо по-важно;
 • 100% предвидим разход - една фактура месечно;
 • Добавете сезонни безалкохолни напитки и коктейли към своето меню със сода, вече Ви е под ръка.
Допълнителни приходи

Допълнителни приходи

♦ Acqualy осигурява по-голяма добавена стойност и възможности за допълнителни приходи за всяко Заведение, Хотел, Бар или Кафетерия.Собствениците на заведения заплащат за всяка една бройка бутилирана вода за еднократна употреба при доставка и цената й е относително висока. Концепцията Acqualy е с фиксиран разход, който не варира. Запазвайки крайната цена на бутилка имате възможност да увеличите приходите.

♦ Неограниченият източник и разнообразните опции на предлаганата вода прави Acqualy изключително практично и универсално решение. Газирана вода има разнообразни приложения, като основа  за коктейли, фрешове, студен чай, плодови сиропи и още много вариации, които да провокират  творческо мислене при създаването на качествени, разхлаждащи напитки. Тези опции за приложениe увеличават възможностите дори и на по-малки заведения и кафетерии да увеличат приходите си. Устройството гарантира 80 л на час ледено студена вода и това прави излишни фризерите, които са сериозен консуматор на ел.енергия

♦ Гъвкаво ценообразуване при предлагане на място: Acqualy е концепция, която може да бъде продадена по различни начини спрямо спецификата на обекта, в които се имплементира това решение: „цена на бутилка“; „чаша“ или като част от пакетна цена от лист с първокласни напитки.

Качество

Качество

♦ За Acqualy качеството и вкусът на водата са много важни. Нашата система използва най-новата филтрираща технология, за да гарантира най-високо ниво на качество и хигиена през целия период. Всички ние оценяваме свежата, вкусна, ледено студена, газирана или стайна вода. Acqualy отговаря на това изискване всеки път!
Нашите дозиращи системи са направени да бъдат надеждни и да осигуряват ледено студена, газирана и вода със стайна температура в натоварени локации:
 • Електронното управление позволява контролирано дозиране на фиксирани количества;
 • Практичната дозираща зона позволя 3 бутилки да бъдат пълнени едновременно;
 • Компактно и функционално решение;
 • Ice Bank технологията позволява осигуряването на големи количества ледено студена вода;
 • Конструкцията и ключовите компоненти са изработени от неръждаема стомана и е постигнат много елегантен дизайн;
Услуга

Услуга

♦ В Acqualy ние разбираме колко е важно Вашето оборудване да има оптимално представяне. Затова ние се грижим да го поддържаме и профилактираме, за да може да се съсредоточите върху вашите клиенти и реализирането на приходи.Ние искаме да осигурим най-доброто обслужване, за да имате чаша след чаша вода с прекрасен вкус.....

Нашето професионално оборудване гарантирано ще посрещне най-високите изисквания на всеки обект, подкрепено и от националното ни покритие.

Устойчивост и природосъобразност

Устойчивост и природосъобразност

♦ Замествайки скъпите и тежки за логистика еднократни бутилки за вода с концепцията на Acqualy подкрепяте опазването на околната среда. Ние се ангажираме да намалим екологичния отпечатък и да създадем дългосрочна стойност за нашите клиенти чрез устойчиви решения за питейна вода.
Тъй като потребителите все повече отхвърлят неустойчивите практики, ХоРеКа индустрията е двигател на промяната за използване на по-етични и отговорни за околната среда решения. Бутилираната в пластмасова бутилка вода е изключително вредна за околната среда
 • Около 80% от бутилките се изхвърлят на бунището;
 • Разграждането на пластмасовите бутилки може да отнеме стотици години;
 • За производството на 1 литър бутилирана вода са нужни други 7, произвеждат се 100 гр Co2 и се употребват 162 гр петрол;
 • И стотици транспортни средства за да транспортират бутилираната вода до нас.
Оборудване

Оборудване

♦ Оборудването на Acqualy е изключително лесно за употреба. Инсталирайте Acqualy и ще облекчите персонала и неговата работа, никога няма да останете без ледено студена или газирана вода и ще спестите ценно пространство. Чрез цялостната концепция Acqualy елиминира нуждата  от еднократни бутилки, транспортирането им , складирането им и изхвърляне на отпадъци.