...

Приложения - хотели

Изискванията и нуждите на Хотелите са доста по-разнородни и обхващат няколко зони. Acqualy намира своето приложение, а с помощта на офисното ни портфолио www.purewater.bg можем да изпълним с лекота подобна задача.

Вода с добри вкусови качества

Водата с добри вкусови качества винаги е била от значение за положителното изживяване при хранене . С Acqualy можем да осигурим неограничен източник на свежа, току що филтрирана студена, газирана или вода със стайна температура поднесена в изключително луксозна бутилка. За удобство на персонала устройството предлага фиксирана доза и пълнене на 3 бутилки едновременно.

В допълнение Вие получавате  луксозни стъклени  бутилки  Acqualy, с възможност  за ко-бранд

Осигуряване на вода за организираните събития

Осигуряването на вода за организираните събития в конферентните зали и центрове винаги е предизвикателство. Фиксирани кафе паузи и струпването на много хора предполагат бързо обезпечаването на студени напитки за кратко време. С неограничения капацитет на охлаждане и удобството на паралелно дозиране устройствата на Acqualy са изключително удачен вариант. Добавянето на газирана вода към конферентните пакети е възможност за реализиране на по-големи приходи и да впечатлите Вашите клиенти.

Ефективно решение за осигуряване на свежа питейна вода

Acqualy е ефективно решение за осигуряване на свежа питейна вода. Това на практика е неизчерпаем източник с голям дебит и капацитет. Това позволява чрез нашата концепция да се обслужат и стаите за гости. Можете да загърбите ежедневните разходи за бутилки за еднократна употреба и да предложите стъклената бутилка, която ще се използва многократно.

Хидратация по време на спорт или спа процедури

Хидратацията по време на спорт или спа процедури също е важна. Чрез Acqualy или някое от нашите традиционни решения можем да подсигурим нуждите и в тази зона.

Вашите служители също заслужават да консумират свежа вода

Вашите служители също заслужават да консумират свежа вода. За техните нужди можем да осигурим по-компактни устройства, които да предлагат и топла вода. Те могат да бъдат разположени в кухнята, пералното или зоната за сервизна поддръжка. Така ще сте сигурни, че сте осигурили добра хидратация за вашия екип.