Концепцията acqualy

Acqualy ще промени начина на предлагане на вода в заведенията и ресторантите в България.  Една модерна алтернатива на бутилираната вода в еднократна опаковка, Acqualy предлага икономически изгодно и устойчиво решение с премиум качество.

Създаването на устойчиви модели винаги е било неразделна част от нашия подход. Нашата цел е да премахнем милиони бутилки за еднократна употреба от HoReCa пазара в България, като в същото време предложим алтернатива с добавена стойност, която ще Ви донесе допълнителни приходи. Присъединете се към 9000 клиента по света, получавайки неограничен източник на прясна студена или газирана вода с прекрасен вкус, която Вашите клиенти ще харесат и оценят ефекта, който дори едно заведение може да окаже върху опазването на околната среда.

Нашата история

Нашата история

 

Ние създадохме за Вас Acqualy – ново, иновативно решение за предлагане на прясна питейна вода на клиентите на различни обекти в HoReCa индустрията.  Acqualy е една изчистена, съвременна и чудесна алтернатива на бутилираната вода в еднократна опаковка, която чрез своите филтриращи решения позволява на заведенията да използват наличния източник на вода. Това е естествено  проявление на идеята да се преосмисли начина, по който се предлага вода на клиентите на различни обекти в Ho.Re.Ca индустрията.

Водата с добри вкусови качества винаги е била от значение за  положителното изживяване при хранене както за потребителите, така и за собствениците на заведения. Осигуряването на такова решение, което да отговаря на най-високите критерии за качество е в основата на нашия проект.

Тази наша идея е подкрепена и от нарастващо потребителско търсене за естетическо, вкусово и функционално решение, което същевременно е щадящо за природата.

Ние в Acqualy сме мотивирани отново да бъдем пионери и да предложим най- новите, последни в областта технологии за осигуряване на прясна, газирана, стайна или студена вода с мисъл за околната среда – услуга, която е по-устойчива, по-чиста и по-социално отговорна.

В момента  повечето заведения предлагат бутилирана вода в еднократни пластмасови или стъклени бутилки. Това  скъпо, неефективно, вредно за околната среда и не в съответствие с тенденциите решение, все по-често се оспорва от консуматорите. Потребителите все повече отхвърлят неустойчивата бутилирана вода в еднократна опаковка.

Затова вярваме, че Acqualy е уникална цялостна концепция за здравословна, прясно филтрирана вода и бързо ще се превърне в предпочитана алтернатива и ще отговори на новите изисквания в поведението на потребителите.

Името „Acqualy“ е вдъхновено от традицията и ценностите за качество. Ние от Pure Pro приехме предизвикателството да пренесем  нашите познания и опит в Ho. Re.Ca канала и заедно с Вас ще създадем една устойчива традиция.